Sunday, June 23, 2013

Catching Balloon

Becoming MC on my niece's birthday! Really fall in love with MC-ing ;D Anyone gimme a job?

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Sampurasun...
    Punten bae, abi mah teu tiasa bahasa Inggris...

    Eh, pokona mah ieu teh one of the good blogs bae lah...

    Abi teh milarian perkawis bandrek, ari pek teh di blog ieu oge aya seratan nana. Maca sakedap teras beh ningalan seratan nu sanesna, termasuk ieu. Sararae...

    Muhun, ari cilok Paseh sareng Cintarasa enakan nu mana, nya?

    Punten teu masihan pairan (komentar) tentang newak balon...

    Ngiring promo, wios nya... nuju diajar ngeblog
    http://sampelku.wordpress.com/

    Tos heula ah...
    Tong hilap keep smiling...

    Salam.

    ReplyDelete
  3. Punten dihapus nembe komentar abi na. Lepat masihan halaman link-na...

    Hatur nuhun.

    ReplyDelete